![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AŞK ve SEVGİ Aşk ve Sevgi hakkında herşey... Mektuplar, Ünlü Şiirler, Amatör Şiirler, Yazılar vs. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
"Sevgi gibisi var mı ki... Her insan farklı anlatır sevgiyi. " diyen V. B. şimdide yalnızlığın dondurucu ve yakıcı soğuklundan kurtulmak isteyen bir kedi yavrusunun yüreklere işleyen feryadıyla sesleniyor sevdiğine...Miyavvv...
![]() MİYAV Soğuk, hüzünlü bir soğuk Bugün de farklı değil Sensizim yine... Her yanım üşümüş her yanım titrer, Sokak kedisi gibi. Miyavlayacak halim bile yok Seni arıyorum, sen sıcaksın Lanetli şu soğuktan Bulsam, Kurtaracaksın. Dışım buzlarla kaplı, Yüreğimse lav Öyle çok sensizim ki, Gel artık Miyav...
![]()
|
Gece_perisi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-18-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
son cumle guzel ıdı gel artık sagolasın
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| miyav |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|