![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AŞK ve SEVGİ Aşk ve Sevgi hakkında herşey... Mektuplar, Ünlü Şiirler, Amatör Şiirler, Yazılar vs. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Dudağımda yasak bir gülüşün tadı kaldı. Köşe başları tutulmuş umudumla sevdim seni Onca hüznüm haps'olmuşken yalnızlığa Firari gülüşümle koştum sana. Yasaklamak yasaktır benim kitabımda Ya tanrıları tutup atarım meclisimden Ya da melekleri kovarım Yoktur ortası. Gülüşler inadına bir tebessümdür İsyan mavzerinde Ne bir kurşun vardır boşlukta Ne bir ölüm vardır son nefeste Ölüm insandan kendisini alıyor sevdiğim Canı değil... Ölüm yaşadıklarımızı alıyor sevdiğim Yaşayamadıklarımızı değil... Sen benim yaşayamadığımsın... Dudağımda yasak bir gülüşün tadı kaldı, Varsın onu da müebbet düşlerime taşıyayım. Tutsaklığımın haps'olduğu esaretimle sevdim seni... Başka insanların şafağında aydınlanıyor yüreğim Emanet tesellidir koynumda sakladıklarım Ve baştan aşağıya kaskatı kesilmiş Üşümedir şiirlerim... Cümleler aynı cümle Dizeler aynı dize ama iklimler farklı... Dudağımda yasak bir gülüşün tadı kaldı
Hangi aynaya baksam Aynı köşe başı telaşlarının gölgesi silik yansıması Sicili yalnızlığa yazılı Yasaklığımla seviyorum seni
|
|
Haram geceler İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Gece_perisi (07-05-2008),
gül35 (07-05-2008),
NaZaR (07-05-2008),
ORYoDa (07-06-2008),
YORGUN YÜREK (07-05-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
|
paylasım ıcın teşekkürler
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|