![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | neden yaşattın bunu bana..canımı acıtmak hoşu namı gitti..?hayatımı,dünya mı altüst etmek hoşuna mı gitti...!!beni böyle mutsuz görmekten zevk mi aldın..? evét...hem de çok zevk aldın...naptım ben sana?ben sölyeyim sadece s-e-v-d-i-m!! sana göre oyundu oyundu belki sevmek ama bana göre hayatın ta kendisiydii sana göre hayat;oyundan ibaretti ama bana göreyse acının kendisiydi... oyun değildi hiçbir şey hayatımda... senn gibi değildi hiçbir şey...sen sahteydin oysa ben GERÇEK... ben acıydım sense oyun.. sen mutluydun ama ben acı çekmekten nefret ediyordum... çok kolaydı demi unutmak..?bu kadar basitti yaşanılanları silip atmak... evet sana göre bu kadar kolaydı ama bnm için kolay değildi.. sende her şey yalan,sahteydi.hayatımda kocaman bir yalandın.. canımı acıtan içimi kanatan yaralı yüreğime tuz basan bir yalandın.. hani zaman siler demiştin ya hani,hangisini sildii=( ne senn bir oyun olduğunu sildi ne de bnm hayatımın acı çekmekle geçtiğini sildii.. ben sana demedim mi son aşkım olacaksın,ömür boyu sürecek diye.. Ömrümün sonumu geldi yoksa neden bitti neden gittin= (niye beni yapayalnız bıraktın. niye kocaman bir yalana sürükledin beni..niye sahteler içinde koyup gittin =( hani seviyordun beni?bu muydu senin sevgin.. her şey yalanmış, basitmiş senin gibi... kendine gel Y-Ü-R-E-Ğ-İ-M!!! yaralı da olsan kendine gel..!! SEVME..SEVME...SEVMEE...!! sevme yüreğim onu SEVMEEEE..!!. BIRAK GİTSİN |
| |
| | #4 |
| | yeni terk edilmiş biri olarak bu tam bana uygun.allahım var mı acaba duygularımı bu kadar ii anlatan sölemek istedikleri eksiksiz söylecek baska söz bilemiyorum teşekkrler.. hüzünlendm:( |
| |
| umut İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | BaLaRıSı (08-21-2008)
|
| | #8 |
| | çok güzeldi... emeğine yüreğine sağlık.... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| onu , sevme , sevmeeee , sevmeeee..!! , yüreğim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|