UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa
FoRuM PoRTaL AnA SaYFa R.Galerisi OYUN SALONU

Kimler online Bugünün mesajları
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa >
♥.¸¸.♥EDEBİYAT BÖLÜMÜ♥.¸¸.♥
> AŞK ve SEVGİ > Aşk Mektupları
Kayıt ol Albümler Yardım Üye Listesi Ajanda Radyo ve TV Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-24-2007, 14:53   #1 (permalink)
NaZaR
cry Vazgeçemediğim Masum Yanımsın..!

İçimde garip bir telaş, yüreğimde tuhaf bir hüzün var bugün... Ellerimi buldum diyeyim, gözlerim kayboluyor; gözlerimi anladım diyeyim sözlerim karışıyor... Kime kızıyorum, kime kırılıyorum, bilmiyorum!!!
Sus pus bilgisayarın başına oturdum, yazıyorum yine... Düşünüyorum niye yanımda değil, niye, niye, niye... Bazen de düşünüyorum herşeyi, bir kişiye bağlayıp sevdadan deli divane olmak değil ki benimkisi, güzeli özlemek iyiyi sevmek aslında kimsenin bilmediği... Beni anlayacak mı bir gün, hiç bilmiyorum... Anlamayanları da bilmiyordu ki anlasın, o sadece küçük bir zaman diliminde kuşandığım sevdaydı, ben bilemedim bunu, belki de o biliyor, olmayacağını, olamayacakları, inadımın sonunun hayıra alamet olmadığını... Öfkem belki de ona değil, onsuz hayatın bana sunduğu sahnelere... O yok mu??? Yok!!! Zaten öyle biri de yok, demi??? Cevabım yok!!! Cevabım yok, yok, yok!!! Gelecekte olacak mı, olmayacak biliyorum!!!

Ama sevdanı öyle bir kuşanmışım ki üzerime, hayata karşı zırhım, insanlara karşı inadım, kötü ve çirkin olan herşeye karşı mücadelemi içimde sevdan dediğim kuşanmışlığımla sağlıyorum!...

Sen bunu nerden bileceksin ki, zaten bilseydin de bilemezdin, anlayamazdın beni...

Sen benim vazgeçemediğim MASUM yanımsın!!!...

Belki de iki dünya bir araya gelse, beni dar ağacına götürseler vazgeçemediğim masum yanım... Bazen hayatın karanlığı ve zorlukları öyle yoruyor ki sana kaçıyorum ben de, yani masum yanıma... Kimi sevda diyor, kimi aşk, kimi özlem, kimi iyi olmuş, kimi güzel yazı... AMA BİLMİYORLAR Kİ BEN MASUM YANIMLA KONUŞUYOR, ONU ÖZLÜYORUM!...

Belki de konuştuğum kendimim, bunu bile bilmiyorum...

Sen bilirsin, kimi sevsem yanlıştı... "AŞK YANLIŞ SEVER " demiştim ya tıpkı öyle...

Yokluğuna alıştım, en çok korktuğum da buydu, yokluğuna alışmak... Ama yokluğunda yaşadıklarıma hala alışamadım... Bir yokluk ancak bu kadar yokluk olabilirdi... SEN BİLMİYORSUN AMA O YOKLUKLA GELEN KİMSELERDE YOK ARTIK HAYATIMDA, KİMSEYİ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ...

Seni özlüyor muyum, özlüyorum, tıpkı çocukluğumda oynadığım sokakları özler gibi, tıpkı ağlayarak annemden pamuk şeker ister gibi.... MASUMCA VE HALA BU YAŞA RAĞMEN ÇOCUKCA!..

View NaZaRüyenin resim albümleri NaZaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2007, 15:11   #2 (permalink)
YORGUN YÜREK

Sen bilirsin, kimi sevsem yanlıştı... "AŞK YANLIŞ SEVER " demiştim ya tıpkı öyle.

Aşk nerede imkansız varsa onu sevmek olmalı

yüreğinize sağlık

<------- YORGUN YÜREK 'in İmzası-------->
Cesaret ister karşımda durupta sevilmek..
tokat yemiş gibi olursun sevgimden..
mutlu olmasınıda bilmem mesela..
acılardır benim yoldaşım...
ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa...
....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam mutluluğunu alırım..

Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları
Boşuna bakma paspasın altına.
Anahtar orda degil;
anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim

Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye..

© şafak!!!
View YORGUN YÜREKüyenin resim albümleri YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2007, 15:32   #3 (permalink)
NaZaR

begendiginize cok sevindim vakit ayirip okudugunuz icin gozlerinize saglik

View NaZaRüyenin resim albümleri NaZaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2007, 15:55   #4 (permalink)
peace

paylaşım için teşekkürler siz mi yazdınız

<------- peace 'in İmzası-------->

[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]

NEREDE OLDUĞUN DEĞİL KİMİNLE OLDUĞUN ÖNEMLİDİR
View peaceüyenin resim albümleri peace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2007, 16:01   #5 (permalink)
NaZaR

hayir alinti bi yerde okudum ve cok beyendim bazi yerlerini degistirdim eklemelerim oldu kendimce duzenledim

Alt 10-30-2007, 19:09   #6 (permalink)
YORGUN YÜREK

aliti ama duyguları yansıtıyor degılmı burası daha harıka

<------- YORGUN YÜREK 'in İmzası-------->
Cesaret ister karşımda durupta sevilmek..
tokat yemiş gibi olursun sevgimden..
mutlu olmasınıda bilmem mesela..
acılardır benim yoldaşım...
ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa...
....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam mutluluğunu alırım..

Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları
Boşuna bakma paspasın altına.
Anahtar orda degil;
anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim

Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye..

© şafak!!!
View YORGUN YÜREKüyenin resim albümleri YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2007, 11:22   #7 (permalink)
NaZaR

elbette yazilari ozenle itinayla seciyorum o anki ruh halime en uygun olanidir paylastiklarim...
yoksa her yaziyi koopy pas ile eklemek ne kadar dogru tartisilir...ekledigin konuyu okumus olmak ve begenmek cok onemli
ben begenmedigim biseyi baskasina sunmam

Alt 10-31-2007, 23:44   #8 (permalink)
*AS!*

Yokluğuna alıştım, en çok korktuğum da buydu, yokluğuna alışmak... Ama yokluğunda yaşadıklarıma hala alışamadım... Bir yokluk ancak bu kadar yokluk olabilirdi... SEN BİLMİYORSUN AMA O YOKLUKLA GELEN KİMSELERDE YOK ARTIK HAYATIMDA, KİMSEYİ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ...

emeğine sağlık...

<------- *AS!* 'in İmzası-------->

ayrılığın resmini çizdim sarı odalara
yüreğimi soğuttum zemheri ayazında.
sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü
seyerettim çaresizce
ve gecenin en koyulaştığı yerde
ölümü kucakladım
masmavi yüreğimle senin için
View *AS!*üyenin resim albümleri *AS!* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
masum , vazgeçemediğim , yanımsın

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil