![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
aşkım, yinemi sensiz kaldım. yoksa dibi olmayan bir kuyuyamı düştüm farketmeden ,gözlerinmiydi aydınlatan dünyamı? nerelerdesin. kaderimizmiydi bu . bunumu reva gördüler bize. sensiz ölürüm diyordum ama bunuda beceremiyorum. hayır sakın yanlış anlama sana gel demiyorum aksine git, git istediğin yere ama dilerdim ki istediğin yer benim yanım olsun. sana gel demiyorum .ama ruhum yüreğim dinlemiyor beni , sen duymasanda... hep gidersen diyordum,ama bunu hiç düşünmüyordum sanki hiç sensiz kalmayacaktım ... çünkü insan ruhu olmadan yaşayabilir mi? ruhumdun sen benim. ama şimdi yoksun. bir kerecik daha ,başımı yaslasam omzuna. saklasan beni dünyamın çirkin yüzünden... yeniden nefes alabilsem, ellerinin sıcaklığı bakışlarının ışıltısı bu kadar uzakmı olacak tı özledim seni, ama yinede , boşver sen beni ,istediğin yere git. ama dilerdim ki...
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
yinemi sensiz kaldım. yoksa dibi olmayan bir kuyuyamı düştüm farketmeden ,gözlerinmiydi aydınlatan dünyamı?
valla denebilecek o kadar çok şey var ki ama böyle durumlarda söz bitmek zorunda kalır , çünkü kulak duymaz, göz görmez. :( dilerim herşey gönlünce dah a güzel olur.
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ruhum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|