![]() |
|
|
#1 | ||
|
Süper Moderatör
|
ELİMDE DEĞİL
Nasılda aldanmışım sözlerine kanmışım, çektiklerim ,dertlerim ,acılarım,üzüntülerim....... Bitti artık diyordum çok yanılmışım, ama Nafile ben bitti dedikçe yeniden başlıyor sanki Ben Yeter dedikçe çoğalıyorlar ard arda, sevmeyeceğim diyordum benim elimde değil ki Kalbime sorun ? inanmayacağım diyorum benim elimde değil ki Aklima sorun ? Güvenmeyeceğim diyordum kahretsin elimde değil ki iste. Mantigima sorun ? Neden hep Umut doğuyor içime sonra aniden sönüp gidiyor Yarabbim kader niye bize hiç gülmüyor, dayanacak ne gücüm ne isteğim var artık Gitmek istiyorum, bitsin istiyorum, yok olup maziye karışmak istiyorum simdi Martılarla beraber uzun ama çok uzun, bir Yolculuğa çıkmak istiyorum............. Ağlamak istemiyorum artık kurudu göz yaşlarım, yüreğim acıyor Allah’ım çok acıyor mani olamıyorum İçimdeki alevlere dur diyemiyorum artık, olmuyor başaramıyorum yapamıyorum gücüm yetmiyor Sadece kaybolmak istiyorum.................!
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Sadece kaybolmak istiyorum.................! bazen bende.. :(
tşkler..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| degil , elimde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|