![]() |
|
|||||||
Aşk Mektupları icinde karanlık geçti,ya gölgeler.... konusu , karanlıktaydım uzun zamandır...beni o boşluğa o zifiriye sürükleyen nedenin bir önemi yok orda kaldım nefes alamadım sandım...gözyaşları özlemler bekleyişler beni tüketecek yüreğimi zerre zerre törpüleyecek herşeyi yaşdım o karanlığın içinde...öldüm ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ZAMANSIZ...
|
karanlıktaydım uzun zamandır...beni o boşluğa o zifiriye sürükleyen nedenin bir önemi yok
orda kaldım nefes alamadım sandım...gözyaşları özlemler bekleyişler beni tüketecek yüreğimi zerre zerre törpüleyecek herşeyi yaşdım o karanlığın içinde...öldüm sandımve birgün güneş doğdu yüzüm ellerim aydınlandı...hep ışığa doğru yürüdüm ben...ama bilmeden arkama baktığım bir anda gölgemi gördüm...gölgem bana karanlıkları karanlıklarsa gözyaşlarımı özlemlerimi bekleyişlerimi hatırlattı bana ve o andan itibaren korktum hep gölgelerden... aydınlansada gözlerim gölgeler çaldı içimde ışığı hep zifiri kaldım ben...geçmişin karanlık gölgeleri çaldı içimdeki aydınlık umutlarımı...KARANLIKTA KALDIM...ALIN GÖLGELERİM...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| geçti , gölgeler , karanlık |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|