![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
-takvimler iki yıl diyor..
oysa tam yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli...- Masum bir bahar sabahıydı düşlerime düşüşün.Günlerden "sen"di..ve ben az sonra "sen"le yıkayacaktım yüzümü. Bir sen daha asacaktım duvarlarıma.Seni yudumlayıp,seni çekecektim içime.öylesine "sen"dim artık. öylesine mavi... Ne zaman kapımı çalsan gülüşünle aydınlanırdı dünyam.Günlerimin avlusunda en güzel şarkıları söylerdi çocuklar.Dallarımda rengarenk çiçek olurdu aşk ve gökyüzüm olurdun sen. öylesine mavi... Gözlerinin içine dalardım umarsızca.Hani dokunsalar dağılacak kadar güçsüz olurdum elalarında.. Hergün dilek dileyip gamzene bırakırdım.Ve her tebessümünde şükrederdim Tanrı'ya. ...çok şükür... böyle sevdim seni.. Ama bir sabah.. Bir sabah "gitti" dediler.Hani derler ya "hançer",hani "hançer sapladılar" derler ya.. Buymuş yar.. hançer sapladılar yüreğime.. O günden sonra çalmaz oldun kapımı.. Tam yüz yıl oldu gülüşünü asmayalı bu duvarlara. Dilek dileyemiyorum artık..tutunamıyorum da elalarına... Öyle düştüm bu düşten.. hala darmadağınık odam.hergün daha eksik suretin. beni ayakta tutan,toprağına ektiğim yeşermiş çiçeklerim.. bir de ağladığım gökyüzü.. öylesine mavi.. คzє
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için Konu *AS!* tarafından (11-03-2007 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
hala darmadağınık odam.hergün daha eksik suretin.
beni ayakta tutan,toprağına ektiğim yeşermiş çiçeklerim.. bir de ağladığım gökyüzü.. öylesine mavi.. ellerine sağlık canım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|