![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: Hangi hat daha avantajlı?? | |||
| Turkcell |
|
1 | 9.09% |
| Avea |
|
6 | 54.55% |
| Telsim |
|
4 | 36.36% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 | ||
|
|
ya aslında telsım daha ucuz gıbıme gelıyor yannız avea dendıgı kadar ucuz deyıl bana yaklaşık aylık 70 80 ytl gelıyor fazlada bı gorusme yapmıyorum
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
bence hepsinin kendine göre avantajları var...
Turkcelde kampuscellilerle 10 dk 1 kntrden konuşuyorum Aveada mobil öğrencilerle 10 dk 2 kntrden konuşuyorum Telsimde cep öğrencidekilerle 5 dk 1 kntrden konuşuyorum Telsimde cepsaatta 60 dksı 6 kntrden konuşuyorum Yani bütün hatlardan bütün tarifelerden yararlanıyorum çünkü hangisinin daha avantajlı olduğuna karar veremedim bende hepsinden aldım
| ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
telsim daha ucuz ama kalite açısından turkcell
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
bence avea ama vodafone kullanıyordum ben zamanında hattım kırıldı beyaz hayalet dediğin sms ve 39 kontörü biraz daha açıklarmısın bende ona göre hareket edicem
|