![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | Hangi hat; daha avantajlı, daha çok kampanyalı, daha ucuza konuşturuyo?? |
| |
| | #2 |
| | ben telsim kullanıyorum avea da alacam bu ikisi bana çok avantajlı geliyo ![]() |
| |
| | #3 |
| | ya aslında telsım daha ucuz gıbıme gelıyor yannız avea dendıgı kadar ucuz deyıl bana yaklaşık aylık 70 80 ytl gelıyor fazlada bı gorusme yapmıyorum |
| |
| | #4 |
| | bence hepsinin kendine göre avantajları var... Turkcelde kampuscellilerle 10 dk 1 kntrden konuşuyorum Aveada mobil öğrencilerle 10 dk 2 kntrden konuşuyorum Telsimde cep öğrencidekilerle 5 dk 1 kntrden konuşuyorum Telsimde cepsaatta 60 dksı 6 kntrden konuşuyorum Yani bütün hatlardan bütün tarifelerden yararlanıyorum çünkü hangisinin daha avantajlı olduğuna karar veremedim bende hepsinden aldım ![]() |
| |
| | #5 |
| | telsim vodafone oldu dikkat edelim lütfen ![]() vodafone cep öğrenci avantajlı birde yanına avea mobil öğrenci alırsan 39 kontörede 500 sms.tam süper olur |
| |
| | #6 |
| | telsim daha ucuz ama kalite açısından turkcell |
| |
| | #7 |
| | ben avea kullanıyorum kurum hattı 6 kişiyle beleş beleş konusuyorum daha avantajlı ![]() |
| |
| | #8 |
| | Bencede avea... 39 kntre 500 veya 5000 sms... Ben 500 alıyorum ama bitiyo 15-20 gnde... ![]() |
| |
| | #9 |
| | bence avea ama vodafone kullanıyordum ben zamanında hattım kırıldı beyaz hayalet dediğin sms ve 39 kontörü biraz daha açıklarmısın bende ona göre hareket edicem |
| |
| | #10 |
| | bence avea smsler çok işime yarıyor ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| avantajlı , daha , hangi , hat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|