![]() |
|
|||||||
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: evlenme kararınız?______hangisi daha etkili olacaktır?? | |||
| aşk |
|
12 | 70.59% |
| mantık |
|
1 | 5.88% |
| maddiyat |
|
0 | 0% |
| aileniz |
|
1 | 5.88% |
| diğer...(lütfen belirtin?) |
|
3 | 17.65% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Süper Moderatör
|
sizce hangisi daha etkili olacaktır??
aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() Konu YORGUN YÜREK tarafından (08-16-2008 Saat 07:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
hayır ben babamın ıstedıgıne varacam baslık parasıda ıstıyecem ben sole bır kac tır tır tırılyon
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
en önemlisinin ruh olduğuna inandığım için ruhunun temiz olduğunu hissettiğim zaman gerisi boş benim için
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
|
maddiyat olmayacağı kesin benim için. de ne sebeb olur bilmiyorum
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| evlenmekararınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|