![]() |
|
|||||||
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sevgilinin seni kıskanmasını ister misin????????? | |||
| evet |
|
7 | 35.00% |
| bazen |
|
7 | 35.00% |
| hayır |
|
1 | 5.00% |
| sevgilim yokki_____ |
|
5 | 25.00% |
| Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | ||
|
|
evet ........isterdim olsaydı
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
kıskanmasını istemezdim.
kıskançlık güvensizlikle alakalı bir duygudur çünkü...
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
kıskançlık güven duygusu ile tabi orantılıdır.. ki bu anlamdaki kıskançlık krizleri günümüz toplumunda bir hayli hat safhada görülmeye başladı.. kıskanmam demiyorum küçük bir miktarda olacaktır
sebebi ise o bebim gözbebeğim olacağı için kendimden kıskanacağım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
|
kıskançlık gerekisizdir.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ister , kıskanmasını , misin , seni , sevgilinin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|