![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| |||||||
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| | Son okuduğum kitap Arkadaslar son okuduğunuz kitabı buradan bize tanıtarak bizimde okumamızı sağlayabilirsiniz:cool: |
| |
| | #2 |
| | En son okuduğum Kitap Şu Çılgın Türkler...belki çoğunuz okumuşsunuzdur...ben bu kitabi 3 günde bitirdim...sürükleyici...işlerimin yoğunluğundan bu aralar vakit ayıramıyorum... |
| |
| | #3 |
| | benım sımdı yuzum kızardı 1 sendedir hiç kitap okumadım :( |
| |
| | #4 |
| | Kitap okumayı çok seviyorum...okumaya başladığım kitap muhakak bitecek...okurken içeriğini adeta yaşıyorum... |
| |
| | #5 |
| | valla muhendislik bilimleri teknolojılerı die bi kitabi okuyom hiç tavsiye etmem ![]() şaka bı yana en son guneydoguda yasanılanlar ı okudum |
| |
| | #6 |
| | mevlanadan altın öğütler isimli bir kitap okudum en son.tavsiye ederim |
| |
| | #7 |
| | en son, bir ingiliz casusunun itiraflarını ve hemen arkasından da vakfın çıkarttığı şehit mektuplarını, şiirlerini içerir bi kitap okudum... Kitabın ismi "Bizden Size Selam Olsun", bulursanız mutlaka alın, vereceğiniz para, şehit ailelerine gidecek... |
| |
| | #8 |
| | internetten kullanımı üzerine bir kitap |
| |
| | #9 |
| | Uhud da Hamza Olmak kitabını arkadaşımın bitirmesini bekliyorumç biraz okudum sabırsızlıkla bekliyorum şiddetle tavsiye ederim |
| |
| | #10 |
| | son hıçkırık die bi kitap uzun zamandır kitaplığımda duruyodu da fırsatım olmuyodu hiç..tavsiye ederim güzel kitap |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kitap , okuduğum , son |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|