![]() |
|
|||||||
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: Cok Sinirlendiniz Ne Yaparsiniz ?? | |||
| ONA KADAR SAYARIM |
|
0 | 0% |
| KIZGINLIGIMI BELLI EDERIM |
|
4 | 33.33% |
| KAVGA EDERIM |
|
3 | 25.00% |
| SINIRLENMEM |
|
1 | 8.33% |
| MÜZIK DINLERIM |
|
0 | 0% |
| HIZLI ARABA SÜRERIM |
|
0 | 0% |
| DIGER// BELIRTINIZ |
|
4 | 33.33% |
| Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
![]()
|
Belli olmaz ya içime atar giderim
yada bişeyleri içine atar giderim...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
Oturur ağlarım......
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Ağlamayın lütfen
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
offf ne yapmama kı delı olurum
arabayı bır hızla alır cıkar ve gıdebıldıgım yere kadar gıderım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| Çok , sinirlendiniz , yaparsiniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|