![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| |||||||
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| | Bende aşkı tercih ederim sevmediğim bir insanın parası var diyede asla beraber olmam parayada önem vermem kimse aç kalmaz aşkınıda yaşarsın kendinide geçindirirsin bende böyle düşünüyorum... |
| |
| | #12 |
| | ya şuan para olmazsa aşk olmaz gerisi yalan bana sorsanız ben aşkı secerim ama ne fayda |
| |
| | #13 |
| | Doğru seçersinde kızların baktığı para paran yoksa aşık olamazsın ama ben parayı seçmem her zaman aşk!!! |
| |
| | #14 |
| | vaybe senin gibiler varmı daha ben bitti sanıyordum ![]() ![]() |
| |
| | #15 |
| | Yok ben kalmışım nesilde tükenmemiş yani... |
| |
| | #16 |
| | seni iyi korumak lazım nede olsa son dye bliriz ben başka bilmiyorum |
| |
| | #17 |
| | iii bakın bana hee benden başka yokmuş ![]() elbette vardır buna emin olun |
| |
| | #18 |
| | niye ben ilk defa karşılaşıyor daha gerçi çogu kızda aşkder ama yanıda parayıda illaki ister |
| |
| | #19 |
| | Hayret sizin orda aşkı seçen kızlar yok sanırım yaa düşünsene herşeyin var parada var ama sevmıyorsun için kıpırdamıyor o para ile mutlu olabilirmisin ...? bide şöyle düşün para yok ama seni ufacık bir şeyden bile sevdiğin mutlu etmeyi başarıyor bir çorbayı bile paylaşmak insanı möutlu eder çünkü sevdiğin yanında. insan sevdıklerıyle mutlu olur sevmedıklerıyle değil! |
| |
| | #20 |
| | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :c icek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :cic ek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :c icek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :cic ekne kadar güzel bi düşünce |
| |