![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: Kim daha yakışıklı?? | |||
| Sarp APAK |
|
3 | 17.65% |
| Tarkan |
|
4 | 23.53% |
| Gökhan ÖZEN |
|
1 | 5.88% |
| Emre BELEZOĞLU |
|
1 | 5.88% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
8 | 47.06% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
|
|
#12 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
ben yakısıklıyım varmı ıtırazı olan
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
|
yauw bakın en bastada yazdım yıne soluyorummm ben yakısıklıyım onlardan
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
ZAMANSIZ...
|
onlara yapılan makyajı bana yapsalar angelina jolie olurum bee, kılıksız hepsi
şafak abim yakışıklı![]() ama YAĞMUR ATACAN da yakışıklı çok tatlı yaaaaaaaa