KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
FORUM PORTAL BLOGLAR ANA SAYFA ALBÜMLER R.GALERİSİ Yazım Kuralları (TDK) Radyo ve TV

Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa >
MuHaBBeT, EĞLeNCe, DüZeYLi, SeViYeLi Ve CiDDi KoNuLaR
> MUHABBET KAFE > Anketler ve Oylamalar

Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz.

Anketimiz: akp kapatılmalı mıdır?
hayır kapatılmasın 13 72.22%
evet kapatılsın 4 22.22%
fark yapmaz 1 5.56%
Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-30-2008, 01:36   #1
Standart sizce akp kapatılmalı mı?

bence kapatılmamasından yanayım..kapatılınca sanki başımıza daha iyi birilerimi gelecek hiç sanmıyorum...

<------- sezen 'in İmzası-------->
Komedyen değilim ama,gülebilecek birsürü nedenim ve güldürebilecek arkadaşlarım var...
Bozuk para değilim ama,harcanmış zamanlarım var...
Dilsiz değilim ama,bazen suskunluklarım var...
TANRI değilim ama,TAPANLARIM var...
Boş konuşmam ama,güçlü cümlelerim var...
Megaloman değilim ama,BÜYÜLEYİCİ bir BEN var...
Artist hiç değilim ama, "MUHTEŞEM OLMAK" kanımda var ..
View sezenüyenin resim albümleri sezen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 01:38   #2
Standart Cevap: sizce akp kapatılmalı mı?

kapatılırsa yazık olur demokrasiye

<------- KEYY 'in İmzası-------->

WwW.SaNaLDa1NuMaRa.CoM
View KEYYüyenin resim albümleri KEYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 01:44   #3

akp nin kapatılması ülkemiz için kazanç değil büyük bir kayıp olacağına inanıyorum

<------- YORGUN YÜREK 'in İmzası-------->

Forum kurallarını okuyun....
View YORGUN YÜREKüyenin resim albümleri YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 14:57   #4

herkes pek bi memnun sanırım bu yönetimden..sonrasını düşünmüyor kimse artık iran örneğini vermekten bıktım ama gözünüzü kulağınızı bütün duyu organlarınızı aktif hale getirin ve iyi düşünün..Atatürk e zamanında hakaretler yaydıran başbakanın partisinin kapatılması en doğrusudur
View BaSSTaRdüyenin resim albümleri BaSSTaRd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 15:28   #5

peki bunları kanıtlayabilir misin başbakanımız atatürk'e ne zaman hakaretler yağdırmış bilmek istiyorum..işte bu tür insanlar başbakanımızı kirletip üstüne bu gibi suçlamalar yapıyorlar adamın ne yaptığını nelerle uğraştığını neler düşündüğünü bilmeden konuşmayın lütfen...
peki şöyle diyeyim akp atatürk'e hakaretler yaydıran parti ki hiç sanmıyorum ...bunun yerine chp ye oy verdiniz diyelim çookk saçma birşey onun atatürk'ün laikliğini koruduğu falanda yok atıp tutuyor o adam.
Bencede kapatiLmasin.. Basbakanimizin Bu üLkeye Yaptiklarini Görmezden Gelemeyiz.. Hatalarida oLdu Ama Digerlerinden Cok Az Hatasi oLdu Hatasi oLmasinida Cok Dogal Karsiliyorum Her Insan Hata Yapar.. Öbürleri Gibi Servet Yapmiyor.. Ama Bizim insanLarimiz Bunu Göremiyorlar Malesef.. Ne Diyelim Bize Sorulmuyor Bize Soruldu Biz Onu Sectik Ama Cekemeyen Cok.. Herseyin Hayirlisini Dilemekten Baska Yapacak bi$eyimiz yok.

Komedyen değilim ama,gülebilecek birsürü nedenim ve güldürebilecek arkadaşlarım var...
View sezenüyenin resim albümleri sezen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 15:29   #6

daha geniş bir inceleme yapmalısın... ekonomide ki gelişmeleri gunumuz kosluaullarındakı degışimlere bakmalıyız

<------- YORGUN YÜREK 'in İmzası-------->

Forum kurallarını okuyun....
View YORGUN YÜREKüyenin resim albümleri YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 19:15   #7

akp nin kapatılmasını kesinlikle istemiyorum lütfen biraz bilinçli olalım koskoca türkiye nasıl iran olabilirki ve atatürkü kullanarak ülkemizi bölmeye çalışıyorlar atatürk hayatta olsaydı bu halimize eminim çok kızardı atatürkte bir müslandı ve bunun için savaş verdi şimdi siz bunu kullanarak ülkeyi bölemezsiniz cahil olmayalım müslüman olmayan ülkeleri sevindirmeyelim birlik içinde olursak kimse huzurumuzu bozamaz çünkü bizim temelimiz sağlam akıllı olalım arkadaşlar

<------- gül35 'in İmzası-------->

View gül35üyenin resim albümleri gül35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 19:33   #8

kapatılırsa ülke güme..gider......kapatılması imkansız....asıl chp'nin yada dtp'nin kapatılması lazım...kanaatindeyim...R.tayyip başbakanımız ne yapıyorsa bizim için yapıyor....en basiti 3 çocuk yapın diyor geleceğe ülkemizde gençler olsun diyor...+her çocuğa ayrı ek maaş veriyor..ama millet hala yok iran..yok afganistan....yok şu yok abd iti...allahım yaa.......Seni seviyoruz R.Tayyip Erdoğan ve Akp vekilleri.....kurtlar vadisi tüm gerçekleri yansıtıyor...türkiyeyi bölmek isteyenlerin oyunlarını(iskender) açık açık film olarak gösteriyor..her ne kadar mafya dizisi olsa da...ülkenin sıcak konularını işliyor....izlemenizi tavsiye ederim....

<------- unitback 'in İmzası-------->
Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem ne olur geri dön

Ah olur da bir gün sen de özlersen
Olur da bir gün gözlerimle buluşmayı istersen
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem ne olur geri dön...
View unitbacküyenin resim albümleri unitback isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 22:37   #9

Gül35 ve unitback...
süper konuşmuşsunuz kardeşlerim aynen her cümlenize katılıyorum...

Alt 05-01-2008, 22:48   #10

siz gerçekten hayaldünyasında yaşıyorsunuz kafatasçı düşünmeye devam edin şeriat kapıya dayandığı zaman sorarım size..hiçbiriniz Atatürkçü değilsiniz bence onun adını ağzınıza bile almayın.gül35 birde izmirli olacaksın valla hiç yakıştıramadım izmir laikdir solcudur derlerdi noldu? orası bile bozulmuş sonunda vay be..merak ediyorsanız açın bakın sevgili başbakanınızın yediği naneleri görün saymakla bitmez..
View BaSSTaRdüyenin resim albümleri BaSSTaRd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil