![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: akp kapatılmalı mıdır? | |||
| hayır kapatılmasın |
|
13 | 72.22% |
| evet kapatılsın |
|
4 | 22.22% |
| fark yapmaz |
|
1 | 5.56% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
![]()
|
ya asıl ben seni anlamıyorum bu değerli başbakanımızı kötüleyerek eline neler geçiyor bu işi anlamadım ama ..sana şunu söyleyeceğim senin''
Atatürkçü değilsiniz bence onun adını ağzınıza bile almayın''bu lafına çok kızdım..inanıyorum ki ben ve benim gibi düşünen insanlar daha çok atatürkçüyüz ve sonuna kadarda öyleyiz bunu o kafana sok bence ve tam anlamıyla atatürkçüyüz ve bu olşunu söylemek istiyorum bu ülke böyle sizler tarafından sizler gibi körelmiş düşünceleri düşünen insanlar sayesinde zayıflıyor...hiç anlamıyorum anlamayacağımda..
|
|
|
#12 | ||
|
Banlı
|
bir kere senden yaşça büyüğüm o yüzden biraz daha saygılı konuş.bende kendi düşüncemi paylaşıyorum..herkes kendi bildiğine inanır normal..lafım yok..ama artık herşey apaçık ortada..bizlerin düşüncesi köreldi diye gidip tandoğanda taksimde cumhuriyet mitingleri yaptık dimi..körelmiş zihniyetler yapar anca böyle birşeyi..biz Cumhuriyet karşıtı olduğumuzdan yaptık bunları ülkeyi ülkemin insanını sevmediğim için ananıda al git mantığında olduğum için yaptık..saçma saçma 10 kere 100 kere saçma uyanın artık lütfen!!Atatürkü de içki içen tarafıyla değil kahraman tarafıyla tanıyın..
| ||
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]()
|
neyse artık birşey yazmayacağım böylelerine..birde polemiğe giriyorum sende kendi çapında haklısın sonuçta...
atalarımız ne demiş..nekadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır..herkesin düşüncesine saygılıyımdır..fazla sert konuştuysamda kusuruma bakma arkadaşım..
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
syn baatard.. sanalda1numara.com yönetimi adına konuşuyorum... Her kim olursa olsun o kişi hakkında görüş belirtirken argoya dalmanız ve o kişi hakkında düşüncelerini paylaşırkene ispat göstererek paylaşmanızı istiyorum Sayın BAŞBAKANIMIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAŞBAKANI dır ve yüzde 47 oy çoğunluğu ile o makama oturmuştur... size bu konuda sayın BAŞBAKANIMIZI karalayıcı yazılar yamzaktan ceza puanı ekliyorum... beğenin veya beğenmeyin Recep TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANIDIR şimdi kendi sözlerimle yazılarınıza yanıt vereyim... 4 üniversite terk 2 universite mezunu olarak yazıyorum... siz gerçekten hayaldünyasında yaşıyorsunuz kafatasçı düşünmeye devam edin şeriat kapıya dayandığı zaman sorarım size Kafatascı düşünmeye devam edin diye trnin %47 sine siyorsun heralde yanlış analmadım umarım... ve bu parti tr de ilk defa herbölgeden oy çıkarmış bir parti... ŞERİAT ı bana tanımlarmısınız ? anlamı nedir ? umarım biliyorsunuzdur bu kelimenin anlamını. ve korkmayın şeriat kapıya dayanmaz hiçbiriniz Atatürkçü değilsiniz bence onun adını ağzınıza bile almayın. neye dayanarak bu kelimeyi kullanıyorsunuz ? suçlarken real olmalısınız.. İkinci soru ATATÜRK çülük nedir ? izmirli olacaksın valla hiç yakıştıramadım izmir laikdir solcudur derlerdi noldu? izmir solcu konya şeriatcı şu il buncu bu il buncu yazık size bizim güzel insanlarımızı neden kutuplaştırıyorsunuz ? neden ayrımcılık yapıyorsunuz ? merak ediyorsanız açın bakın sevgili başbakanınızın yediği naneleri görün saymakla bitmez. Sayın Başbakanımız hakkında bu kelimeyi kullanamazsınız bu yazınızı resmi merciler isterse hakkınızda kovuşturma başlatılır bilginize hçkimse hiçkimseye hakaret ve suçlamada bulunamaz kaldı ki TURKİYE CUMHURIYETI BASBAKANINA.. atıp tutmaktasa yazında neler oldugunu bizde bilelim bu kadar iddealı konuluyorsunuz.. anlamadığım tv kanalları sizin bildiklerinizi bilmiyorlarmı ki de yayınlamıyorlar sizin dusuncenızde bırcok kanal var.. bir kere senden yaşça büyüğüm o yüzden biraz daha saygılı konuş.bende kendi düşüncemi paylaşıyorum.. düşünceni savunurken real ol kardeşim kanıt göstererek konuş bizlerin düşüncesi köreldi diye gidip tandoğanda taksimde cumhuriyet mitingleri yaptık dimi..körelmiş zihniyetler yapar anca böyle birşeyi..biz Cumhuriyet karşıtı olduğumuzdan yaptık bunları ülkeyi ülkemin insanını sevmediğim için ananıda al git mantığında olduğum için yaptık..saçma saçma 10 kere 100 kere saçma uyanın artık lütfen!!Atatürkü de içki içen tarafıyla değil kahraman tarafıyla tanıyın Kaç kişi katıldı miting e ardından gelen yoklamalarda ne çıktı ? o miting i düzenleyenler kimlerdi, hangi örgütler hangi topluluklar katıldı açıklarmısın ? ATATURK ü herkez çok iyi tanıyor anlatmanıza gerek yok... sayın başbakanın yaptıklarınıda ülkemize kazandırdıklarınıda herkez görüyor, biraz geniş düşünün yenilikci olun, bu insanları dini kitabı biliyor diye dinci diye bir kefeye koymayın... insanlarımızı bölmeye çalışmayın, herkez kimin ne oldugunu biliyor siz endişe etmeyin
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
bu nasıl bir üsluptur yahu....kim olursa olsun bir ülkeyi yöneten bir insan hakkında nasıl böyle sözler sarfedilebilir...hadi başbakan olmasın o yaş olarak büyük bir insan...laik bir insan büyüklerine hatta tüm insanlığa saygılı olmalıdır...laik olmak solcu olmakmıdır ayrıca...kalıplaşmış cümleleri sıralamaktan hiç bıkıyor bazı insanlar...gözlerini yumup gerçekleri göremeyenler kimler bunu ancak zaman gösterecektir...yazık ki ülkemiz küçük bir bölümü de olsa bölündü...telafisi mümkün olacaktır bu insanların...yarın birgün bu söylediklerinden dolayı çok pişman olacaklar...kim yılların yıktığı düzeni bir anda inşa edebilir...zamanla,sabırla ve inançla yeniden yapılanmalı ülkemiz...AKP'nin kapapılması neyi değiştirebilir ki...bir çok yönden ülkemize zarar verecek...duygularımızla değil de mantığımızla hareket etmeyi bi öğrenebilsek.....
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
Bazı küçük beyinler Akp'nin Türkiye'yi İran'a dönüştüreceğini düşünüyor ve milleti galeyana getiriyor..:@
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | ||
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
turban konusu geriye donup baktıgınızda uzun bir hikayesi vardır yakın zamanda oluşan bir konu değildir...
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
---Betül--- (07-14-2008),
gül35 (06-22-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |