![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: aşk mı?gurur mu? | |||
| aşk tabikide |
|
8 | 50.00% |
| gurur tabiki |
|
8 | 50.00% |
| Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
bunu aşık oduğum için yazmyorum ama gerçekten aşk ön planda olmalı bence mutlu olmak için aşk lazım lütfen aşıkken gurur kazanmaın çok dikkat dim ben faydasını gördüm sizde deneyin yanılmıcakınız asine seviğinizle beraber olmanın mutluluğunu tadıcaksınız
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Süper Moderatör
![]() |
Gurur Bir Insanın Gururu Olmadı O Adam Bitmiş Demektir Her Zaman Gurur ön Planmadadır
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
aşk gelince mantık giderse..gurur olmaz,seviyorsan adam gibi seveceksin..herşeyini bırakıp aşkını,mutluluğunu tercih ediyorsan o zaman gururunda bi önemi kalmaz...herşeyi yerine göre yapmalısın...yüzsüzlükse yüzsüzlük,gurursuzluksa gurursuzluk,delilikse delilik.yoksa sevgiliyi sevdiğinin ne anlamı kalır ki..:S:....herşey yerine göre...bence aşkk...ne olursa olsun aşk...
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() |
||
|
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
beyaz hayalet (06-17-2008)
|