![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketler ve Oylamalar Anket Açabilir. Mevcut Anketlere Oy Kullanabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sanal aşk varmıdır ? | |||
| Evet vardır (inanıyorum) | | 13 | 54.17% |
| Hayır yoktur (inanmıyorum) | | 11 | 45.83% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| | Aslında sevgi realiteyi arzular, sanal ise realiteden biraz uzak kalır kimi zamanlarda lakin bu kişilerin gerçek yüzlerini düşüncelerini görüşlerini hizsetmemizde engel ihtiva etmez. neden olmasın ? Çünkü sevgi içinde birçok olguyu barındırır (derlerya nerde imkansız varsa onu sevmektir diye sevgi için ) bence karşınızdaki kişi kişiliğini gizlemeden sunuyorsa evet sanalda sevgi olur Konu YORGUN YÜREK tarafından (01-18-2008 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | ---Betül--- (07-14-2008),
terslale (09-02-2008)
|
| | #4 (permalink) |
| | sanalda aşka bende inanıyorum ama önemli olan bunu reale dökebilmek ve buna sahip çıkmak ben sanaldan reale döküp onu uzun bir süre tanıma fırsatı buldum ve mutluyum egerki yürekten sevebiliyorsan ve ona sahip çıkmasını bile biliyorsan aşk her yerdedir o zman yeterki sevmesini bil ve ona hakettigi kadar deger ver ona sahip çık ezme ve ezdirme;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |