![]() |
|
|||||||
Animasyonlar icinde ruhunuzu dınlendıren resım konusu , Ruhunuzu Dinlendiren Resim Mutlaka Bakın.... Bu resim ruhunuzu dinlendirecek.9-10 saniye bakın yeter.Farkı fark edeceksiniz...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ruhunuzu Dinlendiren Resim Mutlaka Bakın....
Bu resim ruhunuzu dinlendirecek.9-10 saniye bakın yeter.Farkı fark edeceksiniz
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#5 | ||
|
|
zuhahahahhaaaa sessız perı tepkın ne oldu sessızlıgın bozulmustur kesın aaaaaaaaaaaaaaaa dıe zuhahahah
![]() ![]() ![]()
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
maşallah çok dinlendim
Geçemem o benim ilk aşkım derim Bıkmadın mı bu sevgiden derlerse O'nu bilmem seven kalbimdir derim O da seni seviyor mu derlerse Yeter artık bundan size ne derim Bir gün ayrılacaksın derlerse Onu benden ölüm ayırır derim Fakat başkasını seviyor derlerse Acırım,sadece KALPSİZMİŞ derim | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dınlendıren, resım, ruhunuzu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|