| | #1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Teşekkürleri: 221
300 Mesajına 514 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 1 |
__________________ ![]() Zenginim deme,bir kıvılcım yeter, Güzelim deme,bir sivilce yeter." ![]() ![]() |
| | |
| Gece_perisi İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | ---Betül--- (07-14-2008),
gül35 (06-30-2008),
|
| | #2 |
![]() | thank you : ![]()
__________________ akan göz yaslarima seni kattim hos koksun diye dalimda diken gibi battin yuregime ama ne bir damla kanim akti nede canim acidi ... youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Teşekkürleri: 9
28 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 2 | sper yaa ![]()
__________________ Umut kalbe saplanmış Umut derde dermanmış Umuda bel bağlanmış Umutsuz zaten yanmış |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 15
Teşekkürleri: 3
5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 0 | süper ötesi yha teşkkürler ![]()
__________________ «« .!!•?•??•?•' İ s t f a M ı v e R i y o R m H a y A t ..... öLümLé ya$am aRasnDaki inCe Çizqinin Tam oRtasınDayım ya$amaK iÇin seßéßim yoK..öLmeK iÇinsé Çook........... |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 | Rİca ederİmm )
__________________ ![]() Zenginim deme,bir kıvılcım yeter, Güzelim deme,bir sivilce yeter." ![]() ![]() |
| | |
| Gece_perisi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
| | #6 |
![]() | çok güzel teşekkür ederim
__________________ Cesaret ister karşımda durupta sevilmek.. tokat yemiş gibi olursun sevgimden.. mutlu olmasınıda bilmem mesela.. acılardır benim yoldaşım... ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa... ....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam mutluluğunu alırım.. böyle bir adamı yok etmenin hazzını yaşatırsın... beni sevmek.. yanımda olmayı istemektir.. sadık olmayı istemektir.. yalandan uzak olmayı istemektir... her daim sevmek, sevilmek istemektir.. beni sevmek, mutlu olmayı istemektir... ....aşk ile özlem ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam çocuk olur ağlarım... ![]() © şafak!!! ™ |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 | rica ederim...
| | |
| | #8 |
| VİP ÜYE ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: izmir Yaş: 34
Teşekkürleri: 406
156 Mesajına 273 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 1 | çok güzel ay içim bayıldı ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| ZAMANSIZ... ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: hatay Yaş: 18
Teşekkürleri: 365
236 Mesajına 310 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 4 | çok tatlılaaaaar teşekkürler![]()
__________________ UZUN LAFIN KISASI YOKTUR ANLATACAĞIM ÇOK ŞEY VAR.... |
| | |
| | #10 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: evimde :P
Teşekkürleri: 243
81 Mesajına 110 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 1 | ![]() ![]() ![]() ![]() h nefesleri kesildii ![]() ![]()
__________________ seni benim kadar sevenler, sana benim kadar hasret kalsınlar... özledim seni birtanem....nerdesin!!! |
| | |