UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa  

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ > ALLAH (C.C)

ALLAH (C.C) Yerlerin ve Göklerin Tek Hakimi Yüce Rabbimiz..

Seni Seviyorum Allahim

ALLAH (C.C) icinde Seni Seviyorum Allahim konusu , DEDIM:Cok yanlizim DEDIN: Benki sana cok yakinim Bakara-186 DEDIM: Evet biliyorum sen bana yakinsin ama ben senden uzagim keske bende sana yakin olabilseydim DEDIN: Rabbini sabah aksam,yüksek olmayan bir sesle,kendi ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-16-2008, 07:23   #1
Bir adın kaldı bende...
Standart Seni Seviyorum Allahim

DEDIM:Cok yanlizim

DEDIN: Benki sana cok yakinim Bakara-186

DEDIM: Evet biliyorum sen bana yakinsin ama ben senden uzagim keske bende sana yakin olabilseydim

DEDIN: Rabbini sabah aksam,yüksek olmayan bir sesle,kendi kendine, ürpertiyle,
yalvara yalvara, icin icin zikret et.Araf-205

DEDIM: Bu da senin yardimini ister

DEDIN: Allahin sizi bagislamasini istemezmiziniz? Nur-22

DEDIM: Tabikii ki, beni affetmeni cok isterim.

DEDIN: Öyleyse) Rabbinizden bagislanma dileyin sonra O´na Tövbe edin.Gercekten benim Rabbim esirgeyendir,sevendir. Hud-90

DEDIM: Cok Günahkarim, bu kadar günahla ben ne yaparim?

DEDIN: Allahin kullarinin tövbesini kabul edecegini ... ve Allah´in tövbeyi cok kabul eden ve pek esirgeyen oldugunu hala bilmezlermi? Tevbe-104

DEDIM: Defalarca tevbe edip tövbemi bozdum, artik yüzüm kalmadi.

DEDIN: Allah Aziz ve bilendir, günahlari bagislayan ve kullarinin tövbesini kabul edendir.Gafir-2/3

DEDIM: Bunca günahim var hangisinini tövbesini yapayim?

DEDIN: Allah bütün günahlari bagisliyandir.Zümer-53

DEDIM:Yine gelsem yine beni bagislarmisin?

DEDIN: Allah baska günahlari bagislayan yoktur.Al-i Imran-135

DEDIM: Ne kadar güzelsin Allahim! Bilmiyorum bu sözlrin karsisinda nicin böylesine icim icime sigmiyor ve erimeye basliyorum, Seni cok seviyorum.

DEDIN: Süphesiz ki Allah Tövbe edenleri sever .Bakara-222

BIRDEN: "Ilahim ve Rabbim benim Sen´den baska kimim var" dedim.

SEN DE:"Allah kuluna yetmezmi?" Zümer-36 dedin.

DEDIM: Senki beni bu kadar cok seviyorsun ve bana karsi bu kadar iyiysin
ben ne yapabilirim?

DEDIN: Ey inananlar! Allahi cokca zikredin.Ve O´nu sabah-aksam tesbih edin. Sizi karanliklardan aydinliga cikarmak icin üzerinize rahmetini gönderen O´dur .
Melekleride size istigfar eder. Allah müminlere karsi cok merhametlidir.
Azhap-41-43.

ALINTI ALLAHA EMANET OLUNUZ

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

Unut bee UNUT GİTSİN....

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Linkleri (Reklamlar)
Alt 06-16-2008, 07:23   #2
Bir adın kaldı bende...
Standart Cevap: Seni Seviyorum Allahim

NE SÖZ VERMİŞTİK
Kendi özgür irademle "işittim itaat ettim" diyerek kabul ettiğim (5/7)
-Bu esasların gereklerini yerine getireceğime (23/8)
-Bu nedenle öncelikle Kur'an'i esaslar doğrultusunda müminlerle bütünleşeceğime (3/103)
-Bütünleşip cemaat olduğum müminleri veli ve sırdaş edineceğime (9/16)
-Beraber olduğum mümin kardeşlerimi kendi öz nefsime tercih edip (59/9)
-O kardeşlerimi canımdan çok seveceğime (33/6)
-Müminlerle olan birlikteliği zedeleyecek hareketlerden kaçınarak emrolunduğum gibi dosdoğru hareket edeceğime (11/112)
-Mensup olduğum dinimin yücelmesi için yolunda zaruri ihtiyaçlarımdan arta kalan tüm malımı vereceğime (2/219)
-Allah için cihad etmeyi, babamdan, anamdan, çocuklarımdan, eşimden, hısımlarımdan, kazandığım mallardan, evim ve barkımdan, değer verdiğim dünyevi her şeyden üstün tutacağıma (9/24)
-Malımı ve canımı Allah için vereceğime (9/111)
-Kur'an ve Sünnet ölçüsünde olduğu sürece verilecek her görevi ve emri seve seve yerine getireceğime (4/59)
-Bu konuda en ufak bir sıkıntı duymayacağıma (4/65)
-Kur'an'a sımsıkı sarılarak (7/170)
-Elimden geldiğince davet görevimi yapacağıma (5/67)
-Küfre karşı yalnız Kur'an'la cihad edeceğime (25/52)
-Yaşadığım toprak üzerinde davetimin önü kapanıp hayati tehlike söz konusu olduğunda ya da şartlar gerektirdiğinde hiçbir sıkıntı duymadan Allah için hicret edeceğime (8/71-75)
-Allah'ın hükmünü özelde üzerinde yaşadığım topraklarda genelde de tüm dünyada egemen kılmak için yani yeryüzünde fitne kalmayıp din yalnız Allah'ın oluncaya kadar çalışacağıma (8/39)
-Bu uğurda başıma geleceklere sabrederek direneceğime, daima cihada hazırlıklı ve uyanık bulunup Allah'tan ittika edeceğime (3/200)
-Küfre zulme en ufak bir meyil duymadan (11/113)
-Kafir zorbalara taviz vermeden (68/9)
-Safımı netleştirerek kafirlere karşı onlar Allah'ın hükmüne dönünceye kadar buğz ve düşmanlık besleyeceğime (60/4)
-İslam'ın insanlara duyurulması için gece gündüz demeden gizli açık olarak çalışacağıma (71/5-9)
-Tamamen gönülden kabul edip, biat ettiğim bu ilkelere Allah'a ve müminlere söz verdiğimin bilincinde olarak ölünceye kadar sürdüreceğime (48/10)
-Ve Rabbimiz bizi doğru yola ilettikten sonra, kalplerimizi eğriltme, bize katından bir rahmet ver şüphesiz sen bağışlayansın deyip (3/8)

Allah'tan yardım dileyeceğime Allah'ı ve Mü'minleri şahit tutarak söz veriyorum…

"Müminler arasında Allah'a verdikleri sözde içtenlikle sebat gösteren nice yiğitler vardır. Onlardan kimisi adağını yerine getirdi. Kimisi de beklemektedir. Onlar hiçbir şeyi değiştirmemişlerdir" (33/23)

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

Unut bee UNUT GİTSİN....

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
allahim, seni, seni seviyorum allahim, seviyorum