UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa  

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > KADINLAR KULUBÜ > Evlilik > Aldatılma

Erkeğin Aldatma Bahaneleri

Aldatılma icinde Erkeğin Aldatma Bahaneleri konusu , Erkeğin Aldatma Bahaneleri.. Erkeklerin cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlandığı bilinir. En azından kadınlar böyle düşünür. Peki ama bunun gerekçeleri nedir? İşte merakınızı giderecek cevaplar... Konu sadakat olunca erkekler potansiyel suçlu ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2008, 17:17   #1

TUTSAK

Standart Erkeğin Aldatma Bahaneleri

Erkeğin Aldatma Bahaneleri..

Erkeklerin cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlandığı bilinir. En azından kadınlar böyle düşünür. Peki ama bunun gerekçeleri nedir? İşte merakınızı giderecek cevaplar...

Konu sadakat olunca erkekler potansiyel suçlu kabul edilir. Bunun haksız bir şöhret olduğu da söylenemez. Peki erkek neden aldatır?

"Sarhoştum"

Erkeklerin aldatma sebepleri arasında alkolün rolü hiç de küçümsenecek gibi değil. " aldatmayı asla düşünmüyordum ama arkadaşlarımla bir partiye katıldığımda bardaki kızlardan biri bana kafayı takmıştı. Onu geri çevirmedim ama eğer sarhoş olmasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Bir kere hata yaptım ama bu hatayı tekrarlamak istemiyorum".

"Nasıl olsa bitecekti..."

Bazı erkekler için aldatma ilişkinin iyi gitmediğinin işareti. "Kız arkadaşımı aldattım mı? Demek ki onu gerçekten sevmiyorum ve hemen o ilişkiyi noktalıyorum."

"Aldatmak mı, çok doğal..."

Bazı erkekler aldatmayı çok doğal karşılıyorlar. "Erkeklerin cinsel açıdan değişik tecrübeler yaşamaya ihtiyaçları var. Bundan doğal bir şey var mı?"

"O oradaydı..."

Bazı erkekler için "bugün ve burada" olayı çok önemli. Erkeklerin çoğu ne yazık ki kararı hızlı ve ani verip, yaptıklarının sonucunu düşünemiyor. "Yaşandı, bitti" psikolojisi çok yaygın ama ne kadar geçici bir duygu olsa da sonuçta yanlış adım atılıyor. Tesadüfen ayaklarına gelen bir şansı hiç bir erkek reddetmez. Kadın avına çıkmış olmasa da, seksi bir teklife kimse hayır demez.

"Macera yaşamayı seviyorum..."

Yalanlar, gizli buluşmalar, gün ortasında hızlı seks kaçamağı... Bu tür olayların bambaşka bir heyecanı var ve bu heyecan yasak aşklara özgü. Yasak aşk yaşayan erkeklerin çoğu inanılmaz, başka bir olayda asla bulunmayan bir duygudan bahsediyorlar. "İlk adım atıldıktan sonra, arkası kendiliğinden gelir ve ilişkini mahvetmeden duramazsın".

"Çünkü farkına varmıyor"

"Arkadaşlarımdan biri eve bir kadın getirmişti ve onunla yataktayken kız arkadaşı onları yakaladı. Arkadaşım durumu çok kolay kurtardı. Rakip firmanın bazı sırlarını elde edebilmenin tek yolunun o kadının yatağından geçtiğini anlatıp, sevgilisini aslında kendini feda ettiğine inandırdı". Bu işi yapabilen erkekler kadınların ruhunu çok iyi tanıyorlar. Aldatılan bir kadın asla bunu kabul etmek istemiyor ve gerçek yerine en uçuk yalanları bile yutmaya hazır oluyorlar.
ORYoDa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Linkleri (Reklamlar)
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aldatma, bahaneleri, erkeğin

Seçenekler
Stil