![]() |
|
|||||||
Ahmet TELLİ icinde Özletiyor Bu Yağmurlar Seni konusu , Özletiyor Bu Yağmurlar Seni Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Özletiyor Bu Yağmurlar Seni ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle ![]() Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan ![]() Ki o zamanaşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini ![]() ![]() ![]() Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir ![]() Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de ![]() Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun Ahmet Telli
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Gece_perisi (07-03-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni, yağmurlar, özletiyor |
| Seçenekler | |
| Stil | |