![]() |
|
|||||||
Ahmet selçuk İLKAN icinde Ben ayriliklarin sairi yim diyen ahmet şelçuk ilkan mı? yoksa ... konusu , Ben ayriliklarin sairi Yalnizlarin ozaniyim Sen masallar okurken daha Ben acilarin Ben agitlarin yazaniyim Haklisin aramizda daglar denizler var Haklisin aramizda ucurumlar Senin sevdalarin uc gunluk masal Benim sevdalarim Allah'ina ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
![]() Ben ayriliklarin sairi Yalnizlarin ozaniyim Sen masallar okurken daha Ben acilarin Ben agitlarin yazaniyim Haklisin aramizda daglar denizler var Haklisin aramizda ucurumlar Senin sevdalarin uc gunluk masal Benim sevdalarim Allah'ina kadar Elma sekerimi sandin aski? Ne siirin siir ne sarkin sarki Hele bir kirilsin felegin carki İste ben o zaman gorurum seni Hala "Tahta masalara" yaziyorsam adini "Ask kitaplarinda" ariyorsam tarifini askin "Kahir mektuplarinda" yeniden buluyorsam seni Ve "islak mendillere" siliyorsam gozyaslarimi "Eyvahlar" cekiyorsam her biten askin ardindan "Bana sor ayriligi-yalnizligi bana sor" diye haykiriyorsam Ve "sabahci kahvelerinde" bir cay gibi demliyorsam hasretini Ve "inadina" ozluyorsam o "cay karasi" gozlerini Bilki bu seni erkekce sevdigimdendir... Bu benim ilk aldanisim degil Bu benim son yikilisim degil Birak bu sahte gozyaslarini Birak bu masum bakislarini Uzulme "benim icin uzulme" Uzulme bu son icin uzulme Ben yeterim kendime... ![]() Varsin da bir dag gibi buyusun hasretim icimde Varsin da her gece bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim Varsin da bir daha degmesin ellerime ellerin Asla pisman degilim Hatirla bir adam diyordun hatirla Omur boyu sevsin beni omur boyu Iste o deli Iste o cilgin iste "o adam benim" Cunku ben "Aski olumsuz bilenlerdenim"
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ahmet, ayriliklarin, ben, diyen, ilkan, sairi, yim, yoksa, şelçuk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|