![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Uyu! Gözlerinde renksiz bir perde,
Bir parça uzaklaş kederlerinden. Bir ruh gülümsüyor gibi derinden, Mehtabın ördüğü saatler nerde? Varsın bahçelerde rüzgar gezinsin, Yağmur ince ince toprağa sinsin, Bir başka alemden gelmiş gibisin, Dalmış gözlerinle pencerelerde ahmet hamdi taşpınar Konu YORGUN YÜREK tarafından (01-08-2008 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
SuSKuN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (06-22-2008)
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
Yutkundum kelimeler düğüm oldu boğazımda
Hissettiklerim sadece bana özeldi boşça.. Tek tarafım sürekli acı çekiyodu oysa Sen hem bilmiyordun hem sevmiyordun saygısızca! Hani fırtına öncesi sessizlik olur ya Sonra gök gürültüsü kopar aralıksız yağmur yağdığında Kalbim şimdi sessizce fırtına bekliyor Merak etme sevdiğim kara bulutlar yaklaşıyor...!
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
*AS!* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (06-22-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
:( mukemmel [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (02-14-2008 Saat 09:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yağmur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|