![]() |
Sık Kullanılanlara Ekle |
|
|||||||
| Ah Erkekler... Erkeği anlamak, aşkı, nefreti, ihtirasları, egoları,korkuları,özlemleri,bayanlardan bekledikleri, ve bayanlarımızın onlardan bekledikleri... |
Ah Erkekler... icinde ERKEK OLMANIN DAYANILMAZ KEYFi konusu , ERKEK OLMANIN DAYANILMAZ KEYFi Bıyıkların utanç değil çoğu zaman övünç kaynağıdır. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsindir. Tazelemek zorunda olduğun bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
ERKEK OLMANIN DAYANILMAZ KEYFi
Bıyıkların utanç değil çoğu zaman övünç kaynağıdır. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeter. Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsindir. Tazelemek zorunda olduğun bir makyajın olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin. Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz. Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz. Göbeğin bile bir çekicilik unsuru olarak sunulabilir. "Bu göbek değil sevgilim, aşk halkası" İş görüşmelerinde kalça ve göğüslerinin güzelliği hiç önemli değildir. Pişireceğin hayvanı kendin avlayabilecek güçtesindir. Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer. Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı taşıma alışkanlığın yoktur. Ceketini alıp çıkarsın. 40 yaşına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez. Yüzündeki tüm renkler orijinaldir ve ne silince, ne yağmurda, ne de ağlayınca çıkmaz. Bira şişesinin açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin. Evlenince soyadını değiştirmek zorunda kalmazsın. Her zaman tek parça mayo giyersin Karşı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için adanmış ömür süren hemcinslerin yoktur. Kahvehaneler, stadyumlar, genelevler, sırf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır. Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin. Sen hiç "Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram duydun mu?....
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
serra koptum çok teşekkürler bunlar mukemmel ya
![]() alın yazısı gibi görme diyilim bir şeyin olmadım hiç bir şeyin çekil git artık nolur çekiil git kötü soyletme yaşamaz de olsun de deki bitti, bitti de kardı yagdı yağmurdu aktı kuru de sonra topraga karıştı soldu de ne biliyim işte kısaca öldü de ayrılık sevdi bizi içim huzun denizi çekil git desem de gitme sevdimm en güzel derdim sensin olum seninle gelsin bende bit desemde bitme sana git dedim yalan yoklugun bende kalan son sozum budur sakın sakın gitme ......EsMeR...... | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
güzel gerçekten bunlar erkekler için öyle tabi ama erkek olmanın dayanılmaz işkencesi de yok mu merak ettim..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||
|
|
yok tabı ehu ehu ehu ehu
![]() alın yazısı gibi görme diyilim bir şeyin olmadım hiç bir şeyin çekil git artık nolur çekiil git kötü soyletme yaşamaz de olsun de deki bitti, bitti de kardı yagdı yağmurdu aktı kuru de sonra topraga karıştı soldu de ne biliyim işte kısaca öldü de ayrılık sevdi bizi içim huzun denizi çekil git desem de gitme sevdimm en güzel derdim sensin olum seninle gelsin bende bit desemde bitme sana git dedim yalan yoklugun bende kalan son sozum budur sakın sakın gitme ......EsMeR...... | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |