![]() |
|
|||||||
| Ah Erkekler... Erkeği anlamak, aşkı, nefreti, ihtirasları, egoları,korkuları,özlemleri,bayanlardan bekledikleri, ve bayanlarımızın onlardan bekledikleri... |
Ah Erkekler... icinde Mutluluğu yakalayan bir erkeğin yazısını okudum konusu , Mutluluğu yakalayan bir erkeğin yazısını okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik... Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Mutluluğu yakalayan bir erkeğin yazısını okudum ve sizlerle paylaşmak istedim.
Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik... Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek... Salı günleri o gider, Cumaları ben... Ayrı yataklarda yatarız... Onunki izmir'de, benimki istanbul'da... Karımı her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüş yolunu bulur... Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi... Mutfağı önerdim... Her zaman elele tutuşuruz... Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar... Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var... Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım... Şunu her zaman hatırlayın... Evlilik boşanmanın birinci nedeni... İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor... Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... Son kavgamız benim suçumdu... Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-22-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#6 | ||
|
|
hehehehehe koptum ya
: hah
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Son kavgamız benim suçumdu...
Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... _________ gülüyoruz ama bunlar gerçeklermi aceba bu şekilde evlilikler varmıdır ?
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum...
O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi... Mutfağı önerdim Bende buna cok güldüm..tsk ederim..
|
|
|
#9 | ||
|
PRENSES
|
mutlu bir erkek degil sopaLik bi erkek bu
))))))))hay allahim sabah sabah hic gulesim yoktu yaf
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
![]() ![]() ![]() bu neymiş böyle yav....gül gül öldüm valaa...
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|