![]() |
|
|||||||
| Ah Erkekler... Erkeği anlamak, aşkı, nefreti, ihtirasları, egoları,korkuları,özlemleri,bayanlardan bekledikleri, ve bayanlarımızın onlardan bekledikleri... |
Ah Erkekler... icinde Forumu sadece erkekler yönetseydi konusu , Forumu sadece erkekler yönetseydi ( : Abi maçım var ben çıkıyorum şu konuyu kilitlesene... -abi ya kızlara asılıyorum cevap vermiyorlar banlayayım mı -forumun fonuna jet lee'yi mi yerleştirsek ne dersin? ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Forumu sadece erkekler yönetseydi ( : Abi maçım var ben çıkıyorum şu konuyu kilitlesene... -abi ya kızlara asılıyorum cevap vermiyorlar banlayayım mı -forumun fonuna jet lee'yi mi yerleştirsek ne dersin? -çok bilen kızlar olmasın abi ya komplekse giriyoruz..sarışınlar yeterli... -uzun boylu kızlar da olmasın ya onlar da komplekse neden oluyor... -forum dövüş vurdu kırdı ağırlıklı olurdu Forum başlıkları: -knight online'da kazanma taktikleri -kızlar nasıl tavlanır -milletin ağzı burnu nasıl kırılır -yakalanmadan çapkınlık yapma taktikleri -en fiyakalı küfürler -bizim takımdan olmayanlar nasıl aşağılanır -kavga çıkarma yolları Smileyler:-harika sarışın smileysi -yumruk atan smiley -döner tekme atan smiley -laf atan smiley -küfreden smiley -kendini bişey sanan smiley -en büyük bizim takım diyen smiley -maç yapan smiley ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| erkekler, forumu, sadece, yönetseydi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|