![]() |
|
|||||||
| Ah Erkekler... Erkeği anlamak, aşkı, nefreti, ihtirasları, egoları,korkuları,özlemleri,bayanlardan bekledikleri, ve bayanlarımızın onlardan bekledikleri... |
Ah Erkekler... icinde mükemmel koca nasıl olursun biliyormusun konusu , -özel günlerimizi hatırlasan -evlilik yıldönümünden önce "hadi seç şurdan hediyeni,şimdi benim aldığımı beğenmezsin"demesen -kapı kolarının ve mobilya kenarlarının dilek ağacı olmadığını anlayıp,kıyafetlerini asmasan -çoraplarını attığın yerlerden kokularını takip ederek bulmasam ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
-özel günlerimizi hatırlasan
-evlilik yıldönümünden önce "hadi seç şurdan hediyeni,şimdi benim aldığımı beğenmezsin"demesen -kapı kolarının ve mobilya kenarlarının dilek ağacı olmadığını anlayıp,kıyafetlerini asmasan -çoraplarını attığın yerlerden kokularını takip ederek bulmasam -duş alırken banyo takımlarını kaldırsan ve sulara boğmasan -bornoz ve ıslak havlularını heryere atmasan -kirli çamaşırlarını banyoya kadar getirebildiğine göre kirli sepetinin üstüne değil içine koysan -özenle ütüleyip katladığım çamaşırlarını alttan birini çekip devirmesen ve sonra burasını hiç düzlemiyormusun demesen -senden yardım istediğimde "bana söyleyene kadar şimdiye yapmıştın" demesen -arasıra "eline sağlık,bu sana çok yakışmış,teşekkürler,bugün neler yaptın ve hatta çok ileri gidiyorum SENİ SEVİYORUM" desen -"tek çalışan senmisin herkes işlerini nasıl yetiştiriyorsa sende yap demesen -yanımda çok rahat gaz çıkartıp"ne yapayım içimdemi kalsaydı" demesen -alışverişe gittiğimizde mağza önüne gelince sigarını yakıp, hadi sen gir işini hallet ben burada bekliyorum demesen -benimde acıkan, yorulan,uyuyan bir insan olabileceğimi ve robot hizmetçi olmadığımı anlasan | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
---Betül--- (07-21-2008), BaLaRıSı (07-21-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| biliyormusun, koca, mükemmel, nasıl, olursun |
| Seçenekler | |