![]() |
|
|||||||
| Ah Erkekler... Erkeği anlamak, aşkı, nefreti, ihtirasları, egoları,korkuları,özlemleri,bayanlardan bekledikleri, ve bayanlarımızın onlardan bekledikleri... |
Ah Erkekler... icinde Kadının Yaşı Nasıl Tahmin Edilir? konusu , Hatunun yaşı nasıl tahmin edilir? Kadın ve yaş hassasiyet isteyen bir konudur. Tıpkı ağaçlar gibi kadınların da yaşını tahmin etmek zordur. Tabi kadını ortadan ikiye kesip içindeki halkaları sayarak yaşını ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Hatunun yaşı nasıl tahmin edilir?
Kadın ve yaş hassasiyet isteyen bir konudur. Tıpkı ağaçlar gibi kadınların da yaşını tahmin etmek zordur. Tabi kadını ortadan ikiye kesip içindeki halkaları sayarak yaşını bulabilirsiniz ama ortalık kan revan içinde kalır. Halıyı batırmadan da bir kadının yaşını tahmin etmeniz mümkündür. Öncelikle ellerine bakın. Her gün üç ton krem, fondoten, pudra, nemlendirici vs. sürmekten ve geçirdiği estetik operasyonlardan sonra yüzüne bakınca yaşını tahmin edememeniz doğaldır ama elleri gerçeği gizleyemez. Ellerinin üst kısımında çok kırışıklık varsa en az 45... Söylediğinden daha genç olduğunu düşünüyorsanız, makyajına dikkat edin. Ağır makyaj kadının yaşını büyütür. Yaş tahmin oyunu Bir başk alternatif de elinizde hesap makinesiyle güzel bir kıza sırnaşıp, yaşını tahmin edebileceğinizi söylemektir. Hesap makinesine kıza verin ve yaşını yazmasını söyleyin. Sonra yaşını 7 ile çarpsın ve çıkan sonucu bu kez 1443 ile çarpsın. Sonra makineyi siz alın ve sonucuna bakın. Sürpriz! Makinede kızın yaşını üç kez yanyana göreceksiniz. Unutmadan... Hata yapmak bazen faydalı olabilir. Bir kadına yaşını sorduğunuzda, sizin tahminizi istiyorsa kesinlikle 25 deyin. 25 mükemmel yaştır. Eğer daha gençse, olgun göründüğünü düşünüp mutlu olacaktır. Daha yaşlıysa, kesinlikle o gece sizinle beraber olacak. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Yazık... Şuna inanıyorum ki erkeklerin beyinleri gerçekten belden aşağıda... Zavallılar...
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
BaLaRıSı (10-13-2008), Bir garip sevda (10-17-2008), gül35 (10-12-2008), KARABEY (10-12-2008), kara_kalem (10-12-2008) |
|
|
#3 | ||
|
Moderatör
|
Mellacım haklısın artı söze ne gerek
![]() ![]() hakket acımıyor değilim şu erkek milletine bazı bazı: ![]() NEyse kader utansın ,yaradılışları böyle bunların ![]() ![]() ehh bu asil görevde (eğitmek) bize düşüyor zaten dimi,
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
![]() ![]()
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (10-12-2008), kara_kalem (10-12-2008) |
|
|
#5 | ||
|
|
asalımmı bunları
![]() ![]() bıde bu konuyu ben acmamıstım bır bayan acmıstı onun konusu benım adımın olduguna bakmayın ![]() ![]() ![]() bıde su olay var bıze bunları dııorsunuz bızı yetıstıren kım ![]() ![]()
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#6 | ||
|
Moderatör
|
ehh bize verildi diyom ya bu görev
haklısın iflah olmuyorlar![]() aaaa oryodam sen ayrısın sen bir iyilik meleğisin üstüne alınmana bilem gerek yok idi
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Konuyu başkası açmışmış ![]() Seni yetiştiren de yanlış kişiymiş ![]() ![]() Ona burdan saygılar... (anlayan anladı ) ![]()
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
kara_kalem (10-12-2008) |
|
|
#8 | ||
|
|
bak mella ablam bılen bılıoor melenk gıbım oldugumu
![]() ![]()
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Pinokyo seni ![]()
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
KARABEY (10-12-2008) |
|
|
#10 | ||
![]()
|
Hatunun yaşı nasıl tahmin edilir?
bu soruya soru ile çevap verem... ![]() ![]() atın yaşın nasıl tahmin edilir.... ![]() ![]()
|
|
KARABEY İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (10-12-2008) |