![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | Hangi şiire başlasam suskunum sana Dağ göğsünde bir kaya diliyle suskun Güneşte kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarım oluyor her gece Yağmura suskun yaşamaya suskun Haykırabilsem Belki bir nehir köpürebilir sesimde Silinebilir kuraklığın bütün izleri Upuzun çöller vadileşebilir içimde Hangi güzelliği özlesem suskunum sana Yürek boşluğunda bir of kadar suskun Özlüyorum seni masmavi Koşuyorum sana bembeyaz Ve kahroluyorum bir anda kapkara Ah oluyorum Of oluyorum Ve susuyorum Oysa haykırabilsem Işık yumağı bir pınar olur soluğum Hangi türküye uzansam suskunum sana Ağıt ağıt, özlem özlem suskun Tut ki vurulmuşum Aşktan ve kandan bir damla olmuşum Bir saçlarının rüzgarına Bir de ağzının kıyılarına konmuşum Hangi dalga silebilir beni senden Hangi kasırga koparabilir Ben saç tellerinde bir ezgi olmuşum Coşkuların her şahlanışında Sana deprem deprem susmuşum Ve sana susmaktan inan ki yorulmuşum Yeter olsun gözlerinde ışık fırtınası Sözlerinde baskı yasası yeter Hangi kavgayı özlesem suskunum sana Zafer sabahlarında gece kadar Bayram sabahlarında yas kadar suskun Böyle güzelliklere de Böyle suskunluklara da lanet olsun Al bu suskunluğumu al artık Al ki Bütün gürültüler kahrolsun Adnan Yücel Konu YORGUN YÜREK tarafından (02-27-2008 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #2 |
| | Gözlerin karşı konulmaz bir bağımlılık Bende iflah olmaz müptelasıydım… Bir parça yağmur deyse, nem dolsa gözlerin Ben kahrolan, ben yanandım… Birkaç cümlelikti başlangıcımız Biraz bakış Birazda yanılıştı aşka kapılmamız Bir miktarda heves vardı Ben aşk diye yanarken Seni heves sarmıştı Belki de bu yüzden Sen ayrılık keyfi sürerken Benim canım acımıştı… Gururdur gözbebeklerimde parlayan Susuşlarım ondan… Ve güvensizlikti belki de sorun olan Bu kahroluş Bu yazık oluş Mahvoluş ondan… Ağlamak çare olsa susmazdım Telafisi olsa gözümü kırpmaz yapardım Bilseydim aşkının heves olduğunu Ne ellerine değer Ne gözlerine gülerdim Görmeden güzelliğini O anda başlamadan biterdim… Ama bir sona başladık bilinçsizce Bir sonu yaşıyoruz seninle… Her saniyesi mutsuzluk Her saniyesi üzüntü… Aşığım sana Sevdam sonsuz Ama tek taraflı kalınca aşk Ve kalp tek atmaya başlayınca Söz geçmiyor ki Dinlemiyor ki Laftan anlamıyor ki Bu kalbin aşk seçimi karşılıksız sevmek değil ki… İşte bak artık dayanmıyor bile İstemediğini yaşamadan… İşte çekip gidiyor… |
| |
| | #3 |
| | harika tesekkurler |
| |
| | #4 |
| | Hangi güzelliği özlesem suskunum sana Yürek boşluğunda bir of kadar suskun Özlüyorum seni masmavi Koşuyorum sana bembeyaz Ve kahroluyorum bir anda kapkara Ah oluyorum Of oluyorum Ve susuyorum Oysa haykırabilsem |
| |
| | #5 |
| | Birkaç cümlelikti başlangıcımız Biraz bakış Birazda yanılıştı aşka kapılmamız Bir miktarda heves vardı Ben aşk diye yanarken Seni heves sarmıştı Belki de bu yüzden Sen ayrılık keyfi sürerken Benim canım acımıştı… :((( aglarim ben simdi... |
| |
| | #6 |
| | ağlamak yok canım yasak |
| |
| | #7 |
| | damam |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sana , suskunum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |