![]() |
|
|||||||
| AÇIKÖĞRETİM/AÖF Açıköğretim fakültesi, aöf dersleri, konular, sınavlar |
AÇIKÖĞRETİM/AÖF icinde aöf ders notları,Geçmiş Yıl soruları ve Deneme sınavları ile ilgili Paylaşımlarınız konusu , Açıköğretim Fakültesi ile ilgili bilgiler,Geçmiş yıl soruları,deneme sınavları,ders notları,videolar ve flash anlatımlar ile ilgili tüm paylaşımları,bu konu altında paylaşalım Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Final - 1 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili bilgiler,Geçmiş yıl soruları,deneme sınavları,ders notları,videolar ve flash anlatımlar ile ilgili tüm paylaşımları,bu konu altında paylaşalım
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Final - 1Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... (Tüm Konu )Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Arkadaslar Lütfen üniteleri düzenli olarak takip edin..Notlarımızda eksik veya hatalı oldugnuz yerleri lütfen bize bildirniz.. Fİnansal Yönetim Ders Notları-İşletme 3.sınıf Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Finansal Yönetim Power Point Sunuları Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Tıklyarak İndirebilirsiniz.Maliyet Muhasebesi Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Türk Vergi Sistemi Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Stratejik Yönetim Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ( Tam Emin Değilim)Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... İnsan Kaynakları Yönetimi Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Örgütsel Davranış Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Uluslararası İşletmecilik Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Çalışma sermayesi Yönetimi Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Halkla İlişkiler Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Atatürk İlke ve İnkilapları Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... DEVAMI GELECEK-Acil LAZIM OLAN DERSLERİ BU TOPİC ALTINDA BİLDİRİN
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aÖf, deneme, ders, geçmiş, ile, ilgili, notları, paylaşımlarınız, soruları, sınavları, yıl |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|