![]() |
|
|||||||
| A,B,C,Ç Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
A,B,C,Ç icinde yalnızlık olsa gerek.?- aytekin orhan konusu , yaşamak değil senliğin varolduğu bir yerde sensiz doğan günlere merhaba diyebilmek adı koyulmamış bir yalnızlığı yaşıyor insan bilinen yokluğunun geçmek bilmeyen nöbetleri boşalmayan kadehlere yazılan küçük şiirleri insan kaç kere ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
yaşamak değil
senliğin varolduğu bir yerde sensiz doğan günlere merhaba diyebilmek adı koyulmamış bir yalnızlığı yaşıyor insan bilinen yokluğunun geçmek bilmeyen nöbetleri boşalmayan kadehlere yazılan küçük şiirleri insan kaç kere ölür kaç kere doğar bir dünyaya yaşadım diyebilmenin hazzını hayat geri alıyor savrulan bir bedene son rüzgarlar esiyor Aytekin Orhan
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aytekin, gerek, olsa, orhan, yalnızlık |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|