![]() |
|
|||||||
| A,B,C,Ç Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
A,B,C,Ç icinde susarak Özlüyorum seni- AHMET ASLAN konusu , Susarak Özlüyorum Sözcüklerim varmiyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak Adresinde yoklu¤unu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sadece susarak özlüyorum seni Hiç ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Susarak Özlüyorum
Sözcüklerim varmiyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak Adresinde yoklu¤unu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip işte buna bıçak çekiyorum şimdi adı yok, hiç bir sevgilinin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda ahmet aslan..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için Konu *AS!* tarafından (10-10-2007 Saat 05:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ahmet, aslan, seni, susarak, özlüyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|