![]() |
Sık Kullanılanlara Ekle |
|
|||||||
| A,B,C,Ç Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
A,B,C,Ç icinde Cebinden Sokaklara Dökülen Gidişin konusu , yürek odalarımı gidişler doldurmuşken tıka basa yıldızlar kaymaz artık gökyüzünde dudak uçlarımda buz tutar dilekler seni getirmediğinden gün ışıklarını da yasak eder daha bir sıkı örterim perdeleri her zaman karanlık ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
yürek odalarımı
gidişler doldurmuşken tıka basa yıldızlar kaymaz artık gökyüzünde dudak uçlarımda buz tutar dilekler seni getirmediğinden gün ışıklarını da yasak eder daha bir sıkı örterim perdeleri her zaman karanlık yalnızlığın kokusu sinmiş ve sonunda sana çıkmayan yollarıyla koca kent derin uykulara dalar seni getirmediğinden uykuyu haram eder bilinmedik sokakları keşfe çıkarım her gece yeniden buğday başaklarının rüzgarda üşümesi balıkların suyu titretmesi ve kuşların kanat çırpmasına benzer gözlerindeki aydınlık o kadar masum o kadar çocuksu ve o kadar hüzünlerden uzak cebinden sokaklara dökülen gidişine benzesin gelişin de kavuşmalar yayılsın dört bir yana ben ben yeniden gelmeni özledim A. IŞIK
İNSANOĞLU POŞET ÇAY MİSALİDİR. SICAK SUYUN İÇİNE ATMADAN GERÇEK RENGİNİ ANLAYAMAZSIN. .... Kelimelerin anlattığı kadarım.. Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım... NEDENNNNNN??? HİÇ KİMSE GİTMİYOR GELDİĞİ GİBİ... ![]() ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|