05-16-2008, 01:42
|
|
|
Bir adın kaldı bende...
Bebeğim Gitme Sen
|
|
Söz bitiyor belki...Susuyorsun zaman zaman evet haklısın...
Hayat boş,amaçsız,hatta anlamsız bile gelebilir.Sıradan,monoton,sıkıcı...
Belki gülümsemeyi bile reddeder oluyor dudakların...Belki gözlerindeki ışığı yitiriyorsun sebepsiz...Kelimelerin artık anlam ifade etmediğinden yakınıp duruyorsun.Bunaldım yeter dediğin anların sayısı çok fazla kimbilir..
Bazen sözler tükeniyor yazmak bile işkence oluyor adeta ama ben nefes almayı burada hissettim.Sizinle beraberken mutluyum.Varlığınız hep yanımda çünkü.Burayı bırakıp gitmek o kadar zor ki...Kim ne derse desin,ister beğenilsin,ister beğenilmesin kimseyi memnun edemiyorsun belki ama yakınında hissettiğin dostların seni sana hep özel hissettiriyor...
Bu satırları sana da yazdım biliyorsun.Hatta hızımı alamadım seni kıracağını bildiğim bir sürü şey de yazdım.Affet beni demiyorum bunu bekleme demeyeceğim de zaten.Hakettin çünkü..!!!!
Kendine göre haklı sebeplerin olabilir.Bana öyle bir sebep göstermelisin ki tamam gidebilirsin diyebileyim.Sayfanı kapatmak için ne gibi bir sebebin olabilir ki zaten..
Yoğun olabilirsin,vakit ayıramayabilirsin ona da tamam biraz izin istersin biz bekleriz.Çok mu zor bunu yapmak.Ama sen en kolayını seçip gidiyorum buraya kadar diyorsun.
Ben size hep demiyor muyum bu gidişleri kaldırmıyor yüreğim diye..Zaten düşünecek ve üzülecek o kadar çok ayrıntı var ki hayatımda bir de sizi düşünmesem diyorum.
Sana hep bebeğim diye hitap ettim..İsmini bile yeni okudum sayfanda.Yüzünü görmedim belki ama tıpkı resimdeki gibi masum bir yüze sahip olduğunu biliyorum.Öyle şekillendirdim seni.Ve hep öyle kalacaksın aklımda.Seni düşünürken hep bu resmi getireceğim gözlerimin önüne.
Şimdi eğer ablansam beni o güzel yorumlarından mahrum etmeye,sıkıldığım zaman sayfanda gezinmeme engel olamazsın anlıyor musun?Buna hakkın yok çünkü.Böyle bir lüksün de yok senin...!!!
Kimseyi fazla hırpalamadan güzel bir başlangıç yapıyorsun.O gördüğüm an içimi darmadağın eden resmi ve yazıyı kaldırıyorsun.
Gitme ne olur demeyeceğim.Çünkü gitmiyorsun o kadar..!!!!!!!!!
Anlatabilmişimdir inşallah..!!Anlamadıysan ben anlatmasını bilirim sana
Bundan da hiç yorulmam hergün başına ekşirim senin.
Yeter git burdan diyene kadar !!!
Tamam mı bebeğim?
Anlaştık değil mi?
kaynak: Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir.
Kayıt olmak için Tıklayın...
gözуαşℓαяıмα , єℓℓєяιηιzℓє ؟
вιℓмєz∂ιм şαякıℓαяıη вυ кα∂αя güzєℓ ,
кєℓιмєℓєяιηѕє кιƒαуєтѕιz σℓ∂υğυηυ
вυ ∂єя∂є ∂üşмє∂єη öη¢є .
вιя уєя ναя , вιℓιуσяυм ;
нєя şєуι ѕöуℓємєк мüмкüη ;
єρєу¢є уαкℓαşмışıм , ∂υуυуσяυм ;
αηℓαтαмıуσяυм...
© şafak!!! ™
|
|