Konu: aSK TeSTi3
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 12:13   #2
!!!assortik!!!
Standart Cevap: aSK TeSTi3

1.Şu anda üç dilek hakkınız olsa ilk dileğiniz hangisi olurdu?Sevgilimle ömür boyu mutlu bir yaşamÇok ama çok paraHayalimdeki aşkı birgün bulmak
CEVAP::huzur..huzur..huzur
2.Sevgilinizle tartışmış olsanız, gönlünü nasıl alırsınız?Ona küçük kurlar yaparımHediye ile gönlünü alırımGözlerinin içine bakarım ve ilk hareketi ondan beklerimHiçbişey yapmam suçlu kendisi
CEVAP::sevdıgımı kırmam kı kırdıysam bagıslaması ıcın kapısının onunde yatarım valla
3.Bir partide sevgilinizin yanında ona kur yapan başkasını görseniz ne hissedersiniz?Sinirlerim tepeme çıkarEğer sevgilim de ona kur yapıyorsa sorun çıkarBen sevgilime güveniyorum, rahatsız olmam
CEVAP::guvenım tamdır.olayın gelısımını ıncelerım.baktım sevgılımden pas yok ıste o erkegın halı harap..ama sevdıgımden ona karsı kur var benım ıcın bıtmıstır ve zaten o bana sevgılı olamamıstır

4.Sevgilinizin sizden önce kısa süreli ilişkiler yaşadığını öğrenseniz ne düşünürsünüz?Bu kadar tecrübeden sonra onun son sevgilisi olduğum için gurur duyarımAcaba bizim ilişkimizde kısa mı sürer diye düşünürümBenim için kesinlikle sorun olmaz, biz birlikteyiz, bu bana yeter
CEVAP::benım ıcın benden sonrası onemlı ha su da var oncesı olanlarla ısım olmaz
5.Sizce sevgiliniz gelecek doğum gününüzü nasıl kutlar?Bana bir öpücük verir ve doğum günümü kutlarGüzel bir süpriz ve hediye organize ederDoğum günümü kutlar ve nice yaşlar diler
CEVAP::benım dızımde ve gozlerımın ıcıne bakarak
6.Birlikte dışarıya çıkacak olsanız programı kim yapar?O yaparBen yaparımBirlikte karar veririz
CEVAP::bırlıkte yaparız
7.Sevgilinizin en sevdiğiniz özelliği nedir?Beni çok seviyor olmasıDuygusal olmasıSeksi olmasıKomik olmasıPopüler olması
CEVAP::ınce espırılı karıyer sahıbı olması
8.Sevgiliniz alkolü fazla kaçırıp gittiğiniz partide rezillik çıkartsa ertesi gün ona karşı tepkiniz ne olurdu?Her zaman yaptığı birşey olmadığı için tepkim olmazBeni herkesin önünde rezil ettiği için kendisine çok kızarımKeşke daha az içseydin ve tadımız kaçmasaydı derimBir daha onu böyle görmek istemediğimi söylerim
CEVAP:: o ortamı kesınlıkle yaratmam
9.En yakın arkadaşlarınız sevgilinizin sizin için uygun olmadığını söyleyip duruyorlar, nasıl hissedersiniz?Acaba gözümden kaçan birşey mi var diye düşünürümİlişkimi kıskanıyorlar diye düşünürümİstedikleri kadar konuşabilirler ben sevgilimi seviyorum
CEVAP::ben sevmısım kıme ne
10.Sevgiliniz harika ve aynı zamanda da pahalı akşam yemeğiniz esnasında rahatsızlansa ve gitmek istediğini söylese ne yaparsınız?Bir dakika bile beklemem hemen toparlanırımYemeğimiz bitsin kalkalım derimGarsondan ilaç istemeyi teklif ederimBiraz bekler daha kötü olursa kalkarız
CEVAP::onun saglıgı benım ıcın onemlıdır..derhal mudahele eder ne gerekıyorsa yapılmasını saglarım