Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 15:49   #5
YORGUN YÜREK
Bir adın kaldı bende...
Standart Cevap: Evet...Sanal ve Gerçekleşen AŞk..Benim Hikayemde Bu...:(

Alıntı:
SuSKuN_MeLeK´isimli üyeden Alıntı
yüregi güzel,duygusal kardesim..sana okadar cok seyler yazmak isterdimki anlatamam..öncelikle allah sabirlar versin diyorum..ve elimden geldigi kadar dilimin döndügü kadar suanda bulundugun kararsizliktan birazda olsun bakis acini degistirmeye calismak istiyorum..

kiz arkadasinin seni neden terk ettigini yazmamissin,keske yazsaydin cünki ona göre yorum yapmasi daha kolay olurdu..ama yinede kendimi senin yerine koydum ve senin gibi düsünmeye calistim..senin yerine ben ne yapardim..ve inanmassin belki ama okadar zorki bu durumda dogru kararlari vermek..

hayatta fazla tecrübeli insan oldugumu iddia edemem ama yinede senin icin elimi vicdanima koyuyor ve bir seyler karalamak istiyorum..

bir beraberlikte sevgi saygi hosgörü paylasim ve DESDEK cok önemlidir..desdegi büyük yaziyorum cünki seviyorum dedigin insandan desdek aldigini kötü gününde pek söyleyemem anlattigina göre..

sen her ne kadar ciddi düsünmüs olsanda kiz arkadasindan karsilik alamamissin..cünki okadar cok gencsinizki,(yaslarinizin 20 oldugun düsünerekten yola cikiyorum)bu yaslarda isterdimki ben egitimiminizi düsünün, kendi ayaklarinizin üzerinde durun.meslek sahibi olun yada ne bileyim hayatin zorluklarina gögüs gerin..diyelimki her iki ailede onayliyor evliliginizi cünki kiz arkadasinin annesine ANNE diye hitap etmeye bile baslamissin ve oda sana damat gözüyle bakiyordu..nasil gecineceksiniz,nerde yasiyacaksiniz..ailelerimiz yardim eder diye düsünürseniz zaten bastan kayip etmis olursunuz..cünki hic bir kadin esinin ailesi tarafindan "beslenmek" istemez..isterki esinin kendi ayaklarinin üzerinde dursun..ac kalsin tok kalsin ama yinede ona destek ciksin ister bir erkekte..öyle degilmi güzel kardesim..ama ne yazikki kiz arkadasindan bu destegi görememissin..cünki zaten kendiside cahil..cahil hitabimi lütfen yanlis anlama egitim cahili olmaya bilir ama evlilige hazir hissetmiyordur kendini..cünki evlilik öyle bir mazadan alis veris yapip begenmessem tekrardan veririm degildir..evlilik cok hassas bir müessesedir..evlilik iki insanin bir bütün olmasi demektir..herseye beraber gögüs germek demektir..sende bu olgunlugu görüyorum ama kiz arkadasinin davranislarindan göremiyorum..

biraz zaman taniyin bence beraberliginize..zaman herseyin ilacidir..kendi paranizi kazanin..egitimiminizi alin..ailenize muhtac olmayin..ondan sonra yine seviyorsaniz ve allahta yazdiysa kim hayir diyebilirki sizin beraber olmaniza?

affina siginaraktan yaziyorum bu cümlelerimi..lütfen yanlis anlama beni..bir abla olarak seslenmek istedim..bir nebzede olsa yüregine su serpmek,bunalimdan kurtarmak istedim seni..lütfen ailenden hic bir zaman vazgecme derim ben..

zehra
Bitanem sana katılıyorum biraz daha farklı gorus acısından baktım

Evlilik kolay değildir hanı derler ya yüksük parmağa girdimi zor çıkar diye bunuda geçelim saygı sevgi hoşgörü ve her zaman birbirine destek olunmalı
ileriye dömük kurulacak yuva bir ömür verilerek sağlanancak bu anlamda da temelleri sağlam olmalı

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:
υηιтßα¢к (11-05-2008)