Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2007, 14:15   #29
YORGUN YÜREK
Bir adın kaldı bende...
Standart Gidişinmiş Meger

Gidişin yarı çıplak sessizligimde çıglıklarla dön diyebilmek kimse duymadan.dön diyebilmek en günahkar kelimelerle sana ve bir saniyesini geriye getirmek zamanın. Korkmadan seviyorum diyebilmek gözlerinden sızıp kalbinin derinliklerine...
Gidişin oldu zamansız gelen ölümkurda kuşa yem olayım diye sürgün edildim sana oysa hiç korkmadım sendenekmek gibi su gibi kıymetliydin vazgeçilmezdin kelebegimdinbenimdin...
Gidişinmiş meger en güzel rüyalardan sıçrayarak uyanmakkırlangıça gülümseyerek seni anlatmakgeceleri kulagına fısıldamak en mahrem şiirleri...
Gidişindi gözlerime inen zamansız bakışlarıngöz göre göre unutmayı ögretmişlerdi bana. gitmiştinyakamozlar yine gözlerindeydi oysa korkarak söylenmiş yeminler sonrasında.boşver diyorduk yalan diyorduk yinede inanıyordukniye olmasınlarla başlamıştıknasıl olurlarla bitmiştik...
Ölemedim Titrek sesle söylenmiş bir yalandı herşey.ürkek bakışlarıyla seni seviyorum diyebilmekti bir ölünün senden istegi. Gittin ugultusu kaldı ayrılıgın kulaklarımda her akşam.çıglıklarımdı ardından söylenmiş dualar.bilmem kaç bin kere döküldü dudaklarıma adın.
Derin nefeslerde çektim içimin derinliklerine seni sahiller öyle güzel gelmiyoryakamozlar öyle güzel parlamıyor artık yagmurlar canını actmıyor aşıkların ve gülüşler kahkalarla devam etmiyor.aşk zamansız öpüşlerle başlıyor zamansız ayrılıklarla son buluyor. Gittiginden beri kaç leylim gece ölmek istedim sen gibiölemedim işte...
Uç uç böcegi korkmak apansız geceye düşen yagmur seslerindenagız dolusu gülüşlerdendurup dururken diline dolanan kelimelerden .... korkmak aşkın ilk hecesindenve kalbinin boş kalan kısımlarını doldurmak platonik sevdalarla korkmak yalanın yalanını söylemek kara gün dostunasırtından vurmak kalleşcealdatmak avucuna konmuş uç uç böcegini yalan sözlerle.
Bir bahar Bir bahardır yaşanıyor buralarda ben hala soguk bir kıştayım. kapanıyor gözlerim belki ölüyorum belkide içimde öldürüyorum seni. unutmak için herşey yapsamda hangi göze baksam hatırlıyorum seni. Cehennemin içine atıyorlarda senin yaktıgın kadar yakamıyorlar beni....

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:
S€ssiz P€ri (08-29-2008)